Shadow Owners Club - Pictures -

Hjem > SHOC Norway > SHOC bikes

shoc_bikes_2.jpg
222 visniniger
bli_med_i_albumet_SHOC_BIKES.jpg
128 visniniger
Bilde_000006.jpg
Morten R139 visninigerMorten R her ,,bor i Drammen er ekte Drammenser. 58 er det magiske tallet for kremen av norske menn...hehe...
Vært gift et par ganger,,,eneste dame som har fulgt meg , er japsedama mi,,skaffa meg den første hos Speed i Sandefjord i 83,,,tredje solgte i Norge ,,,har hatt flere Shadower opp gjennom årene,,,,Kjører nå en 83 igjen,, back to the roots,,
Har to avkom ,, ei på 20 og en på 18...minstemann ruller også på 2 hjul....
Ellers er jeg ikke vanskelig og be om det skjer noe...
Har vært med i klubben siden starten....var ene av 2 blad Morten som dro dette i gang,,,,

Ønsker alle en SHOC hilsen,,,og rull sammen...jo flere SHOCere jo bedre,,,,
ps, er ikke fest , uten vest......
Spike.jpg
Randi135 visninigerDette er Spike, min VT750 ACE. Spike er '97 modell. Artig siden ACE i 750 kubikk først kom i '98.

Ikke fullt så artig når en skal begynne å skru. Det er ikke alltid deletegningene stemmer for å si det sånn.
Forgasseren er et greit eksempel på det, skal en 97/98 modell dyses om trenger du antagelig mye større dyser enn hva som følger med i Dynojet sitt omdysingsett...

Spike og jeg liker å dra på turer og treff, møte nye folk, nyte livet, se nye steder.
Jeg for min del er '81 modell, ikke glad i mer enn 20 varmegrader eller mindre enn 5, digger å kjøre både MC og bil, er hobbybartender, misliker energidrikker og thousand island dressing på det sterkeste, elsker ost og vin og dessuten en kald pils eller fire i sola.

Vi sees på veien eller på neste treff!
Tysker_n_resize_00001.jpg
Roy174 visninigerMC'n til Roy heter Tysker'n. Selvfølgelig fordi den er en BMW. Roy har vært med fra starten, før på Shadow, og er derfor æresmedlem!
DSC_0064_resize_00001.jpg
Vidar171 visninigerHei alle sammen.
Her er pussopp objektet mitt som jeg kjøpte i fjor høst. -86 mod VT750 som kommer ifra junaiten. Som selgeren sa i annonsen; "ikke den peneste jenta i gata, men den godeste". Og det hadde han rett i. Vært mye pussing i vinter, så kan såvidt vises frem nå, men mye igjen.
Ellers om meg selv, så er jeg såvidt over midten av 50 åra i alder, gift med verdens snilleste kone som opprinnelig kommer ifra Thailand. Der har vi vårt egne lille hus med 4WD bil og to thaiproduserte schoppere som brukes flittig. Den nyeste 175 ccm kostet ny i butikken snaut NOK 9000. Går som ei kule.
Ellers driver jeg som jeg har nevnt i forumet en fabrikk som driver med pulverlakkering. Så hjelper gjerne til, dersom noen trenger farge på hverdagen og sykkeldetaljer.

Ha en god sommer alle sammen
Vidar Hareton
12_mai-07.jpg
Vigdis144 visninigerBor i Askim, Østfold, opprinnelig fra Høland. -68 modell, med jordbruk som utdannelse, men er kantinesjef og vaktmester i dag. Hmm, merkelig hvor man starter her i livet , ikke alltid er der man ender.
Kjørt / hatt lappen siden - 86, men ikke eid egen før -07. Da måtte mor realisere seg selv. Har 2 gutter, 11 og 16 år. Så her er det 4-hjuling og 125cc kjøring. Lite tid til sminke og korte skjørt.
Ellers består vi av 2 hunder, en katt og en fisk, x antall gnagere, kommer an på hvor kaldt det er ute.
"Baby'n" til a mor er en Honda Shadow VT 700 c - 86 mod.
 
7 filer på 1 side(er)